Palveluni

 

 

Palveluni ovat vahvasti muovautuneet oman prosessini kautta. Kaikki palveluni ovat jollain tapaa olleet mullistamassa maailmaani sekä olleet sitä matkani aikana muokkaamassa ja auttamassa minua. Olen oppimastani halunnut luoda jotain oman näköistäni ja itselleni tärkeää. Tärkeänä koen sen, että saan jakaa rentouden ja läsnäolon taikaa rakentamani yin maailmani kautta. Haluan täydestä sydämestäni käsin tarjota sinulle myös mahdollisuuden päästä uppoutumaan tämän kauneuteen ja herkkyyteen.

Lepäämö, eli hoitotilani ovat asettuneet Lohjalle vanhaan asemarakennukseen. Lepäämöstä voit lukea lisää täältä. Täällä kanssani työskentelee myös Sanna ihanien lempeiden ja hoitavien Shiatsuhoitojen parissa.

Valmennuksia ja ohjauksia tarjoan myös etänä tai tulen mielelläni kutsusta hoitamaan/ohjaamaan sinua tai teitä myös halauamaasi paikkaan tai esimerkiksi työpaikallesi. Löydät minut useasti ohjaamasta Studio Lohjan tiloissa, kesäkaudella Joogavintiltä Nurmijärveltä ja Levels Yoga studiolta Leppävaarasta

hypnosis space.jpg

Hypnoosi

Opiskelen tällä hetkellä ICH Clinical Hypnosis koulutuksessa kliiniseksi hypnoterapeutiksi. Hypnoosia olen itse hyödyntänyt mm. omissa synnytyksissäni hyödyntänyt Marie Monganin sekä Wise Hippo hypnosynnytys metodeita.

 

Hypnoosilla on mahdollista hoitaa kehon sekä mielen hyvinvointia ja sillä tuemme muutosprosessia sekä voimme parantaa suorituskykyä. Elämme päivittäin n. 80% hypnoositilassa, tilassa jossa teemme ja toimimme hypnoosin kaltaisessa tilassa. Tämä hypnoositila on meille ihmisille ominainen.

Hypnotisointi tarkoitta sitä että toimin opastajana sinulle tähän tilaan. Näin ollen hypnotisoitava hypnotisoituu omaehtoisesti. Hypnoosi tapaamisen tärkeimmistä työkaluista ovat hypnoosi sekä suggestiot joita hypnoosi aikana tarjoilen sinulle. Nämä suggestiot tukevat sinun tavoitteitasi jotka tulemme aina tapaamisen alussa käymään läpi.

OTAN TÄLLÄ HETLELLÄ VASTAAN HARJOITUS ASIAKKAITA!

Yhden hypnoosi kerran kesto on n. 45-60 min. Yhden hypnoosi kerran harjoitus hinta on vain 35€/kerta. Sitoudut käymään valmennuksen loppuun kanssani ja valmennuksen lopuksi sitoudut myös antamaan minulle palautetta oman kehitykseni tueksi.

 

Tapaamisemme voimme pitää kasvotusten Lohjalla tai Zoomin välityksellä. Tämä siis ei sido sinua mihinkään paikkakuntaan.

Tervetuloa valjastamaan alitajuntasi aivan uudelle tasolle kanssani.

Palauttavan joogan kurssit ja tunnit

Tällä hetkellä ohjaan:

 

Levels Leppävaarassa Aroma Yin & Sointukylpy viikkotunteja lauantaisin:

 

klo 18-19.30 Aroma Yin

klo 19.45-20.45 Sointukylpy

Varaa oma paikkasi ennakkoon täältä.

Lohjalla järjestettäviin kursseihin ja iltoihin pääset tutustumaan täällä

Järjestän myös Studio Lohjan tiloissa äänimaljarentoutuksia sekä rentouttavia ja hoitavia palauttavanjooga (yin jooga, restoratiivinen jooga sekä jooga nidra) kurssi kokonaisuuksia. 

Seuraavat tapahtumat:

Sound of Yin - Jouluntaikaa 2t äänimaljajooga

12.12.21 klo 18-20 Studio Lohja 

Äänimaljarentoutus

19.12.21 klo 18.30-19.30 Studio Lohja

Aroma Yin

26.12.21 klo 15-17 Studio Lohja

Päiväretriitti

2.1.22 klo 10-16 Studio Lohja

Aroma Yin 

9.1.22 klo 18-20 Studio Lohja 

Äänimaljarentoutus

16.1.22 klo 17.30-18.30 Studio Lohja

Tässä muutamia esimerkkejä tulevista kurssikokonaisuuksistani vuodelle 2022:
 

Soul Sensations - restoratiivinen joogakurssi

Yin matka sisimpääsi

Warrior Yin - kurssi MIEHILLE

 

Aiemmista kursseistani sanottua:


”Rentouttava mieleenpainuva matka”


”En muuttaisi mitään, täysi kymppi! Tunnelma ja miljöö ihania, ryhmäkoko hyvä. Ope ihan parhain <3”


”Kaikki on vaan täydellistä. Hanna, oot ihan huippu siinä mitä teet!”


” Iso kiitos ❤ Suosittelen kaikille”


”Ihana, äänimaljat ja tuoksut kruunasivat kokonaisuuden <3”


”Ihana kokonaisuus, ihana tunnelma<3”


” Tunneilla oli täydellinen tunnelma, tuoksut, valot, lämpö kaikki mietitty tarkkaan. Kokemus oli aina ihana ja rauhoittava, liikkeet opetettiin hyvin ja kerrottiin hyvin.”


“Kiitos ihanista hetkistä, rentouttavasta musiikista ja tunnelmallisesta "joogasalista"”

IMG_2275.jpeg

Keholliset hoidot

Hoidan Lepäämön tiloissa Lohjalla, Nuuksion Rannassa, retriiteillä, työpaikallsi tai minne minut haluatkaan kutsua.

INTUITIIVINEN HOITO 1-2h

Kartoitan sinun tilanteesi, toiveesi sekä halusi. Ehdotan sinulle räätälöityä hoitokokonaisuutta joka palvelee sinua tässä hetkessä. Uppoudumme syvällisemmpään rentouden tilaan. 

Hoidossa yhdistelen shiatsuhierontaa, renotutus- ja meditaatio tekniikoita, palauttavia yin joogan ja restoratiivisen joogan asanoita, reikiä sekä mahdollisesti mentaaliharjoituksia.

ENERGY HEALING 1-1,5h

Keho siirtyy hoidon aikana ja sen jälkeen sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta rentoon ja vastaanottaivaiseen paranemisentilaan. Sterssitilan purkamisen kautta pääsee kehosi syvälliseen rentouden tilaan.

SHIATSU HEALING 1-1,5h

Uppoudumme syvällisesti hoitamaan koko kehoa päästä varpaisiin, harmonisoimaan ja tasapainottamaan kehon energioita meridiaani kanavien hellällä kosketuksella.

SOUND HEALING 1-1,5h

Äänimaljojen erityinen sointi ja värähtely voi hellästi sulattaa kehossasi ja mielessäsi olevia patoumia ja auttaa elämää virtaamaan. Tämä hellä sointi ja värähtely rentouttavat niin kehoa kuin mieltäsi.

hands.jpg
Women Holding Hands

Valmennusryhmät

Pidän naisille suunnattuja voimavara ja vertaistuki ryhmiä. 

Nämä ryhmät kokoontuvat kurssimuotoisesti n. 5-8 kertaa kurssin aikana. Kurssin aikana matkaamme hyvin syvälle itseemme eri teemojen siivittämillä aiheilla. Hyödynnän valmennuksessa kaikkea sitä koulutusta jota oman matkan aikana olen saanut itselleni ammentaa. NLP, positiivinen psykologia, rentouttavat harjoitukset sekä elämänkokemukseni - nämä kaikki kulkevat tämän valmennuksen aikana hyvin vahvasti läsnä ja käsi kädessä. 

Tarkoituksena löytää lohtua, uutta energiaa, voimavaroja, vertaisen tukea, uusia näkemyksiä, turvallista ilmapiiriä jakaa omia tunteita ja ajatuksia. 

IMG_1900.jpeg

Sound Healing konsertit

Järjestän Sound Healing konsertteja yhteistyökumppaneiden tiloissa. Voit myös tilata minut tapahtumaasi! 

Pääset nauttimaan meditaation johdattelemana mm. äänimaljojen ja kristallimaljojen rentouttavista sekä eheyttävistä sulosoinnuista. 

Mentaalivalmennus

Koetko elämässäsi tarvetta muutokselle? Tuntuuko stressi tai jokin muu ulkoinen ottaneen vallan elämästäsi? Oletko tilanteessa, jossa kaipaisit valmentajan apua tunnustella uutta suuntaa? Haluatko kasvaa itsessäsi, löytää itsesi tai oman unelma elämäsi? Tai haluatko selkeyttää suuntaa tai päästä vihdoin toteuttamaan jotakin tiettyä unelmaasi?

Useimmat meistä löytävät näistä yllämainituista tilanteista itsensä hyvin usein tai saattavat kokea kuormitusta monestakin yllä kuvatusta. Haluan tukea ja kannatella sinua vierelläsi uutta suuntaa kohden. Tulet kohtamaan turvallisessa ohjauksessani itsesi, pelkosi sekä ne rajoittavat uskomukset, jotka hidastavat elämäsi soljuvaa virtaa. Tulemme avaamaan jokapäiväisiä energia lukkojasi ja oivaltamaan sen mikä saa juuri sinun elinvoimasi kasvamaan ja kukoistamaan. Valmennuksesta saat itsellesi upeat avaimet parempaan ja kukoistavampaan elämään, omana itsenäsi.

Valmennuksessa en tule sinua neuvomaan tai opettamaan. Erilaisten harjoitteiden ja kysymysten avulla tulet itse oivaltamaan ne askeleet joita sinun tulee tehdä päästäksesi eteenpäin. Ohjaan sinua läsnä olevasta rakkaudesta käsin. Pääset sukeltamaan omiin ajatusmalleihisi ja lempeästi muokkaamaan niitä positiivisen psykologian voimin parempaan suuntaan.

Yksi valmennus kerta kestää 60 min.

 

Varaa itsellesi ilmainen 30 min kartoitus kerta, jossa pääset samalla tutustumaan myös minuun lähemmin.

Tapaamisemme voimme pitää kasvotusten, puhelimitse tai Skypen välityksellä. Valmennus ei siis sido sinua mihinkään paikkakuntaan.

Tule voimaantumaa ja löytämään oma unelma elämäsi kanssani ❤​

kirja .jpeg