Hanna Sagoo

Henkinen valmentajasi

Asiat jotka vallitsevat tällä hetkellä vahvasti elämässäni

LEMPEYS

LUOVUUS

LÄSNÄOLO

RAUHA

 

Usko tai älä, nämä olivat niitä asioita joita vastaan taistelin kovasti aikaisemmin elämässäni. En niin sanotusti valinnut tätä tietä, vaan sanotetaan se nyt tässä niin, että ajauduin elämän pyörteissä näitä vastaan puskemaan.

 

Kokemusasiantuntijan roolissa ymmärrän tässä hetkessä vallitsevaa kiirettä, suorittamista, omia sisäisiä sekä ulkoapäin ohjautuvia vaatimuksia sekä näistä kasvavaa ylitsepääsemätöntä stressiä. Olen itse löytänyt itseni tästä pisteestä, jossa kaikki kaatuu kirjaimellisesti päälle.


Nyt kuitenkin näistä sanoista on tullut myös oman elämäni ydin, joiden kautta haluan katsoa ja kokea niin henkilökohtaista elämääni kuin työtäni. Minulle on erittäin tärkeätä, että omat arvoni ovat läsnä siinä työssä mitä teen. Näin ei ole aiemmin ollut ja sitä on matkan varrella ihmetelty ja sitä en myöskään ole aiemmin kunnolla sisäistänyt.


Teen työni täydellä sydämellä sinua sekä itseäni varten. Tämän yhteyden läsnäolon voimasta syntyy kyky luoda tärkeää työtä, jota kautta saan kasvattaa kanssani kulkevien ihmisten näkökantoja sekä myös omiani. Saan herätellä sinua läsnäolon hetkeen, rentouttaa mieltäsi sekä kehoasi tunteiden vallasta, lempeästi ohjata uuden äärelle sekä auttaa sinua löytämään oman rauhan sisältäsi.

Työskentelytapani on erittäin intuitiivinen. Kohtaan sinut juuri siinä hetkessä jossa tapaamme. Oli se sitten valmennuksen kautta, koulutusten, ohjaamani joogakurssin tai hoidon parissa. Uskon kosketuksen ja kohtaamisen suureen voimaan. Suurimmat tarpeemme ovat tulla nähdyksi, kuulluksi ja kosketetuksi. Nämä lupaan sinulle kohdatessamme <3

Olen täällä sinua varten <3

MINUSTA JA VALMENNUKSISTANI SANOTTUA


" Ei tarvinnut lainkaan miettiä tuomituksi tulemista, vaan kaiken pystyi sanoa ääneen ja monesti tuntui kuin Hanna olisi tiennyt ja todella hyvin ymmärtänyt mistä puhuin. Puhuminen oli myös hyvin oivalluttavaa ja eteenpäin vievää minulle."

"Ensi hetkestä lähtien koin, että valmentajan henkinen läsnäolo oli sydämellistä ja ymmärtäväistä, eteenpäin vievää ja arvostavaa."

"Koin todella valmennushetkissä Hannan olevan vain minua varten, auttamassa ohjaamassa, tukemassa ja kannustamassa. Oli ihana hyväksyvä ja turvallinen olo avata välillä kipeitäkin asioita."

"Valmentajan kannustus ja sydämellinen rohkaisu. Valmentaja osasi esittää kysymyksiä ja kommentoida näkemyksiäni, joiden avulla oma pohdinta helpottui ja ymmärrys oman ajatuksen pohdintaan helpottui.
Valmentajan ymmärtäväinen suhtautuminen helpotti puhumaan omista, vaikeistakin ajatuksista.
Konkreettiset vinkit ja tavoitteet helpottivat valmennuksen tuoman ymmärryksen välittymistä arkeen, jokapäiväiseen elämään."

"Keskustelut olivat ihania ja hyvin paljon avaavia ja oivalluttavia💖 Pääsin paljon tutkimaan omaa sisäistä maailmaani, uskomuksia, tapaani toimia, tunteita."

"Todella tärkeää on löytää juuri itselle sopiva valmentaja, sellainen jonka kanssa olo on turvallinen, sillä valmentaja jonka kanssa voit aidosti ja oikeasti olla oma itsesi mahdollistaa oman kasvun etenemisen. Itse olen onnekas olinhan löytänyt sellaisen 💗 vielä on paljon työstettävää mutta kiitollinen tästä valmennuksesta, sen avulla pääsin jo monta askelta eteenpäin."

"Hanna oli ihana valmentaja, hän ohjasi lempeästi mutta kuitenkin määrätietoisesti eteenpäin. Oli turvallista kulkea hänen kanssaan. Aikataulut olivat tarvittaessa joustavia,esim keskusteluiden suhteen."

"Etävalmennukset olivat minusta oikein hyviä, oli mukava kun ei tarvinnut miettiä matkaan menevää aikaa ja vaikeista asioista puhuminen puhelimen välityksellä tuntui itsestä ehkä jopa vähän helpommalta."

"Olet ehdottomasti oikeassa tehtävässä! Pystyit heti ensi tapaamisella luomaan luotettavan, ymmärtäväisen ja lämpimän valmennussuhteen. Minulle tuli sellainen olo, että kanssasi voi puhua mistä asiasta vain.
Ymmärtäväinen ja lempeä tapasi kohdata rauhoitti ja auttoi syventymään omiin ajatuksiin ja tunteisiin, kokematta syyllisyyttä tai kummallisuuden tunteita.
Kiitos, että toiminnallasi olet johdattanut minua oikeaan suuntaan! <3"

"Kiitos vierellä kulkemisesta💖olit ihana, turvallinen matkakumppani, ohjasit eteenpäin lempeydellä, kannustavalla, tukevalla, rakkaudellisella ja ainakin itselleni tarpeellisella pienellä haastamisella. Avullasi ja tuellasi oli hyvä mennä omassa kasvussani eteenpäin. Rakastin keskustella kanssasi, joka kerta huomasin avullasi omia onnistumisiani, jotka muuten olisi jäänyt huomaamatta, kiitos siitä. Nuo onnistumisen kokemukset kun ovat niin tärkeitä ja hyvää oloa tuovia✨
Ihailen rauhaa ja läsnäoloa, joka sinusta huokuu. Olet ihana!
Kiitos, kiitos, kiitos💞"

"Kiitos Hanna <3 Olet niin oikeassa työssä!"

MATKALLANI MINUA OVAT INSPIROINEET

Teal Swan

Gabor Maté

Anita Moorjani

Bruce Lipton

Dr. Joe Dispenza

Dr. Jill Bolte Taylor

Rebecca Cambel

Bréne Brown

Anthony William

Karyl McBride

Kevin Billet

Peter A. Levine

Victor Frankl

Osho

Mooji

Gabrielle Bernstein

Yasmin Bolan

Kaisa Peltola

Jonna Molin

Terhi Ketola-Huttunen

Johanna Pesola

Antti Pietiäinen 

ym. upeat ihmisyydestä kiinnostuneet henkilöt.

Elämässä minua inspiroivat ja saavat syttymään: musiikki, kukat, katseet, luonnon syklisyys, kosketus, vesi, luonto, puut, mättäät, luonnon tuoksut, aistit, taivas ja pilvet, syvälliset keskustelut, oppiminen, ihmisten tarinat, tunteet, inhimillisyys, kauneus ja tuoksut.

 

Rakastan luoda tunnelmaa ja itse nauttia tunnelmallisista asioista. 

Suurimman osan elämästäni kuljetin itseäni eteenpäin ulkoapäin ohjautuvasti. Aivan nuoresta asti olen kokenut palavaa tahtoa ja sisäistä voimaa toteuttaa omaa elämää ja itseäni sisältä käsin. Elämässäni lapsesta asti olleet elementit olivat niin voimakkaita, että en ymmärtänyt sitä sekaannusta joka minussa ja ympäröivässä maailmassa vallitsi. Tämän johdattelemana kuljin polkujani pitkin hämmennyksen ja ja ymmärtämättömyyden johdattelemana. Tehden valintoja muiden ympärilläni olevien ihmisten avustuksella. 

Kauan ja kaukaa olen elämääni saanut hakea. Voisin sanoa, että olen elämäni sille antanut. Suurimmat herättäjät ovat kuitenkin olleet lapseni. Heidän mukaan tulonsa kautta, löysin tämän hetken, pysähdyksen, hengityksen ja nautinnon olemisesta. Siihen astinen elämäni oli vienyt minua suurella vauhdilla eteenpäin, krooninen stressi oli paras ystäväni, univaikeudet johdattelivat minut aina seuraavaan päivään.

Aiheet joidenka parissa haluan kanssasi mm. työskennellä, ovat myös itselleni kovin tärkeitä aiheita:

- kosketus sisäiseen lapseesi

- oman autenttisen minän ja äänen löytäminen

- luovuuden ymmärtäminen

- tilan löytäminen

- vapautuminen

- elämän flown ymmärtäminen

- traumat

- tunteet

- irti päästäminen

- totuuden puhuminen

- arvojen äärelle pysähtyminen

- itsensä rakastaminen

- oma identiteetti

- rentoutuminen

sekä monen muun erittäin arvokkaan ja tärkeän asian äärelle. 

KOULUTUKSIANI

Yoga Yinful® -ohjaaja

Rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja

Dao Therapeutics - Yin, Restoratiivinen&Nidra RYT200
HLF® Mental Coach - valmentaja
Peter Hess  - sointukylpy-ohjaaja
Shiatsu terapeutti - Suomen Shiatsukoulu

Advanced Shiatsu Energy Work

Raskausshiatsu hoitaja

Light Ascension Reiki hoitaja

Intuitiivinen parantaja 

Sisäsenlapsen parantaja

Kanavoinnin oppikurssi
​Kokemusasiantuntija 

Psykologian perusopinnot - JYU

Kliininen Hypnoterapeutti -opinnot ovat käynnissä

Koulutuksiini ovat kuuluneet myös opinnot kansainvälisen kaupan ja markkinoinnin parissa, palvelusuunnittelu sekä kasvatustieteet. Olen tehnyt pitkän uran ulkomailla ja suomessa myynnin ja markkinoinnin parissa.