Lepäämössä vallitsee rauhan energia.

 

Lepäämön tilat ovat asettuneet Lohjalle vanhaan asemarakennukseen. Rakennuksen hirret ovat lähes 150 vuotta vanhat ja sen lumoava ja rauhoittava ympäristö antaa sinulle mahdollisuuden jättää kaiken sen taakan mitä et juuri tähän hetkeen kaipaa. Pysähtyneisyys ja läsnäolo ottavat sinut hellään huomaansa täällä. Anna tämän lumon viedä sinut mennessään ja luoda sinulle uudistava ja hellivä kokemus - tulit sitten joogaamaan, hoitoon tai valmennuksen. 

Täällä sinua hemmottelevat Lepäämön perustaja Hanna palveluillaan sekä Sanna - ihanilla Shiatsu hoidoillaan. 

Osoitetiedot:

Venteläntie 5 (viimeinen terassi)

08500 Lohja

Lepäämö

Lepäämö ovi.jpg


 

 

 

Haluatko päästää hetkeksi irti ihan kaikesta? Kiristääkö kehossa tai mielessä? Uuvuttaako tai jääkö kiirehtiminen helposti päälle? Ehkä haluat hoitaa terveyttäsi ennaltaehkäisevästi ja antautua lempeään kehokäsittelyyn?

Oli syy mikä tahansa edellisistä tai jokin aivan muu, olet lämpimästi tervetullut pysähtymään shiatsuhoitooni Lepäämön tunnelmalliseen hoitotilaan. Kohtaan sinut kokonaisvaltaisesti: kehollisena, tuntevana, sielullisena ja ajattelevana ihmisenä. Avaan hoidon avulla kehosi energiakanavia painelemalla, venyttämällä ja hieromalla. Saatat huomata shiatsun vaikutuksen vireyden ja elinvoiman palautumisena, verenkierron elpymisenä ja ylipäätään hyvinvoinnin lisääntymisenä. Shiatsu sopii loistavasti myös raskausaikana.

Hoitamisessa minulle on tärkeintä kohdata sinut läsnäolevasti: uteliaisuudella, arvostuksella ja herkkyydellä. Ota yhteyttä, mikäli sinulle herää kysyttävää shiatsuun, hoitoon tai minuun liittyen.

Shiatsu / Sanna